mere om mig – Kirsten Marten

Den røde tråd i mit arbejde er kærligheden.  Kærligheden er en  kunst, men kunsten er kærlighed.


Midt på Djursland, i det smukke Kolindsund ligger mit atelier.
Her arbejder jeg med tegning og skulptur. Jeg har arbejdet som aktiv udøvende billedkunstner siden 1992, henholdsvis med mine egne arbejder og med undervisning i tegning i alle former for tegningsmateriale på diverse skoler og institutioner.

Den røde tråd i mit arbejde er kærligheden.
Kærligheden er en  kunst, men kunsten er kærlighed.

Inden for tegning er mit foretrukne materiale vokskridt. Jeg tegner surrealistiske kærlighedsbilleder inspireret af hverdagens store og små følelser. Mine skulpturer opstår fra samme inspirations kilde og har samme udtryksform som mine tegninger, og er typisk lavet i hvid ler.

Jeg betragter mig selv og mit arbejde som en firkløver..

marten-firkloeverDe  4 blade repræsenterer

  • Tegning
  • Undervisning
  • Keramik / Skulptur
  • Hjertebilleder

Baggrund

I 1999 oplevede jeg en tid, hvor jeg var ludfattig og fuldstændig desillusioneret omkring, hvad jeg skulle med mit liv. Jeg havde prøvet at arbejde som selvstændig kunstner og at lave nogle udstillinger. Jeg havde haft noget undervisning, men det var som om at jeg ikke kunne få noget til at vare ved.

Jeg havde en del brudte forhold bag mig og forstod absolut ikke, hvad meningen med livet og kærligheden var.

Så på det tidspunkt hvor jeg intet arbejde havde, ingen kæreste havde – og absolut ingen penge havde, og hvor jeg boede i en stor skov, i et gammelt hus hvor der var koldt både sommer og vinter, havde jeg masser af tid til at reflektere over mit liv.
Midt i min selvfølte elendighed var jeg så heldig, at en efterskolekammerat havde foræret mig en æske brugte farvekridt, og af en forældre til en tidligere elev havde jeg fået en pakke med noget stort bogbinderkarton. Så der ude midt i ingenting gav jeg mig til at tegne mine følelser, mine tanker og mine oplevelser ud, med den hensigt, at hvis jeg ikke kunne holde ud at se på mine egne følelser, når de var uden for mig, så ville jeg altid kunne fyre med mine tegninger i min kakkelovn.

Det er gennem årene blevet til en større samling billeder, for selv nu mange år efter min såkaldte nedtur, tegner jeg stadig mine følelser og oplevelser, og selv om jeg nu har råd til rigtige farver og en god kvalitet tegnepapir, og at jeg intet mangler i mit liv, er der stadig mange tanker, følelser og drømme der vil ud.

Og en af mine drømme er, at jeg gennem mine billeder og skulpturer kan hjælpe andre. Ikke at du kan bruge mine erfaringer til noget, men måske er der et klogt lille ord eller en kærlig følelse, som du kan have med på vejen til bedre at kunne agere gennem livet og kærligheden.

Har du lyst til at se mere om mine hjertebilleder ?
Så har jeg lavet en video om mine billeder  – Klik her.

 

 

Kirsten Marten
Billedkunstner

 

 

GALLERI & ATELIER
Ellegårdvej 17, Søby
8560 Kolind

KONTAKT MIG
Tlf.: 2140 3089
Mail:  kirsten.marten@icloud.com

ÅBNINGSTIDER

Ring for aftale

» Se kørselsvejledning

Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies læs mere om cookies >>

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk